Forum: Inloggen en registreren
Waarom moet ik me registreren?

Je kunt altijd berichten lezen, maar om berichten te kunnen plaatsen moet je geregistreerd zijn. Je kunt dan bijvoorbeeld ook een avatar opgeven en privéberichten sturen. Het registreren is eenvoudig en duurt maar even. Lukt het registreren niet dan heeft de beheerder mogelijk je IP-adres verbannen, of is de gebruikersnaam die je opgeeft verboden. Neem contact op met de moderators voor verdere hulp.

Let op: i.v.m met een “spamaanval” op ons Forum zijn we genoodzaakt bij de registratie van nieuwe gebruikers een extra stap in te voeren. Na registratie krijgen de nieuwe gebruikers een verificatiemail en één van onze moderators moet de nieuwe registratie goedkeuren. Dit kan betekenen dat het wat langer duurt voordat u daadwerkelijk berichten kunt gaan plaatsen op het forum. Onze excuses voor het ongemak.

Waarom kan ik niet inloggen?

Inloggen is alleen mogelijk als je je zelf al hebt geregistreerd. Ben je al geregistreerd? Controleer dan goed of je je gebruikersnaam en wachtwoord goed hebt ingevuld. Indien ze correct zijn, neem dan contact op met de moderators.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer!

Geen paniek! Je kunt je huidige wachtwoord niet terugkrijgen, maar het is wel mogelijk om het te resetten. Klik op het tabblad Inloggen en klik op Wachtwoord vergeten? Volg vervolgens de instructies op het scherm.

Waarom word ik automatisch uitgelogd?

Je blijft altijd maar voor een korte tijd ingelogd. Zo wordt voorkomen dat anderen je account misbruiken.