25 maart lancering platform pleegzorg.nl

25 maart lancering platform pleegzorg.nl image

Wellicht heb je het al meegekregen: vanaf volgende week donderdag 25 maart is het nieuwe platform pleegzorg.nl live! Vanaf dan kunnen pleegouders zoals jij actuele en betrouwbare informatie over allerlei pleegzorgonderwerpen vinden.

Met pleegouders, pleegzorgprofessionals, experts, en pleegzorgorganisaties is er de afgelopen jaren hard gewerkt aan de invulling van pleegzorg.nl. Wat vinden pleegouders belangrijk? En hoe kunnen ze geholpen worden in de dagelijkse praktijk?

Dit heeft geleid tot een bibliotheek met veel actuele en gevalideerde informatie over pleegzorg-onderwerpen. Denk hierbij aan thema’s rondom opvoeding en ontwikkeling, rechten en plichten, geldzaken en leven als pleeggezin.

Daarnaast biedt pleegzorg.nl:

  • Een aanbod van trainingen en e-learning
  • Een besloten en veilige community voor pleegouders, waar je met elkaar in gesprek kunt

Lancering platform pleegzorg .nl
Tijdens de lancering wordt verteld, samen met pleegouders en professionals, waarom het platform pleegouders helpt in hun dagelijks leven en leiden we je rond op het nieuwe platform. Kom te weten wat je er kunt vinden en ga direct aan de slag. Wil jij als een van de eersten een kijkje nemen op platform pleegzorg.nl? Meld je dan aan voor de lancering!

Wanneer? Donderdagochtend 25 maart van 11.00 - 11.45 uur.
Hoe? De online lancering vindt plaats via WebinarGeek. De link ontvang je na aanmelding.
Aanmelden: Meld je aan via het aanmeldformulier

Het platform is een initiatief van de Nederlandse Verenigde voor Pleeggezinnen, Jeugdzorg Nederland en alle daarbij aangesloten pleegzorgorganisaties (dus ook Enver). Het platform ‘pleegzorg.nl’ vervangt de huidige website pleegzorg.nl.

Gepubliceerd op maandag 22 maart 2021
> Meer nieuws