Mischa (3 jaar)

In een vertrouwde omgeving is Mischa een vrolijke, enthousiaste jongen. Hij kan zich dan prima vermaken en geniet van persoonlijk contact. Mischa is gebaat bij een omgeving met weinig prikkels. Als het ergens (te) druk is, kan hij hierop reageren door te gillen of slaan. Mischa maakt moeilijk oogcontact en kan zich niet goed uiten. Hij kan hier in groeien wanneer hij gewend is en meer vertrouwen in zijn omgeving heeft gekregen.

Mischa is in november 2016 gediagnosticeerd met een ontwikkelingsachterstand en vertoont kenmerken binnen het Autisme Spectrum. Op dit moment gaat hij 4 dagen naar een kinderdagcentrum, waar hij op termijn ook logopedie en fysiotherapie zal krijgen.

Op dit moment woont Mischa in een tijdelijk pleeggezin, maar we zoeken op korte termijn een plekje waar hij kan blijven zolang als het nodig is. We zijn op zoek naar een pleeggezin dat het geduld en de tijd heeft om hem een liefdevolle en gestructureerde plek te bieden. De ouders van Mischa staan achter de plaatsing. Ze willen graag samen- en meewerken met het pleeggezin in de zorg voor Mischa. Op dit moment is Mischa iedere zaterdag thuis. Zijn ouders en/of grootouders halen en brengen hem in het pleeggezin.

Meer informatie
Bent u of kent u iemand die iets voor Mischa zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Nathalie van der Klooster via Nathalievanderklooster@enver.nl of bel naar 06 – 41 49 42 23.

Om privacyredenen zijn namen in deze oproep en de foto gefingeerd. Het verhaal en de achtergronden zijn wél echt.

 

Terug naar overzicht