Wessel (12 jaar)

Wessel is een jongen van 12 jaar en zit in groep 6 op (speciaal) basis onderwijs. Het gaat goed op school. Voor Wessel is op korte termijn een pleeggezin nodig waar hij kan opgroeien tot volwassenheid. Wessel woont nu nog bij zijn ouders maar kan daar vanwege zijn gedragsproblemen niet blijven. De ouders van Wessel staan achter een plaatsing in een pleeggezin.

Wessel heeft een lieve behulpzame kant en houdt op z’n tijd van knuffelen. Wessel is gek op dieren en is hier ook lief voor. Hij is erg goed in tekenen, gamen, steppen, fietsen en vissen vindt hij leuk om te doen. Wessel kan snel boos worden en veel aandacht vragen. Wessel gaat dan schelden. Als hij veel duidelijkheid en structuur krijgt, is dit gedrag minder. Ook werkt een positieve benadering goed bij hem. Wessel lijkt emotioneel wat achter te lopen in zijn ontwikkeling. Hij vindt het moeilijk om met leeftijdsgenootjes te spelen. Hij is bepalend in zijn spel, zolang hij kan bepalen gaat het spelen met andere kinderen goed.

Wij zoeken voor Wessel een pleeggezin die geduldig, lief, rechtvaardig, duidelijk en zorgzaam voor hem is. Het liefst een pleeggezin dat in de buurt van de Krimpenerwaard woont, met uitzondering van Krimpen a/d IJssel. Op dit moment wordt Wessel ook gedeeltelijk opgevangen op een zorgboerderij.

Meer informatie

Bent u of kent u iemand die iets voor Wessel zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Tamara Bardega via Tamarabardega@enver.nl of bel naar 06 – 43 07 85 71.

Om privacy redenen is de naam in deze oproep en de foto gefingeerd. Het verhaal en de achtergrond is wél echt.

 

Terug naar overzicht