StroomOp podcast

Misschien heb je hem al voorbij zien komen, maar de komende weken lanceert StroomOP elke week op dinsdag een aflevering van StroomOP, de podcast voor steeds betere jeugdhulp.

De podcast wordt gemaakt door StroomOP samen met BGZJ (Branches Gespecialiseerde Zorg voor Jeugd, het samenwerkingsverband van Jeugdzorg Nederland, de Nederlandse ggz, VGN en VOBC) in aanloop naar de StroomOPloop op 10 december a.s, het hybride congres voor jeugdhulpprofessionals die verder willen kijken en dieper willen graven om de jeugdhulp te verbeteren. Meer info over dit congres vind je op via de website van bgzj.nl

In StroomOP, de podcast voor steeds betere jeugdhulp, gaan we op zoek naar hoe we kinderen met complexe problemen de juiste steun en begeleiding kunnen geven, waardoor ze stevig in het leven kunnen staan. Ook willen we leren wat ervoor nodig is om complexe problemen zo veel mogelijk vóór te blijven. In acht afleveringen spreekt wetenschapsjournalist Malou van Hintum steeds met twee bevlogen jeugdhulpverleners over hoe volgens hen de jeugdhulp beter kan. Vandaag beter dan gisteren, en morgen beter dan vandaag. 

De podcasts zijn te beluisteren via de website van BGZJ en daarnaast via Spotify, Apple Podcasts en Google.