Week van de Pleegzorg: bingomiddag en pubquiz

In de Week van de Pleegzorg wilden we ook in deze bijzondere tijd onze pleeggezinnen in het zonnetje zetten. Daarom hebben we een digitale pubquiz voor pleegouders en een digitale kinderbingo voor kinderen georganiseerd. 

Aan de pubquiz hebben 14 gezinnen meegedaan. Het was een geslaagde avond: de sfeer zat er goed in en er is veel gelachen! De gezinnen hebben allerlei vragen beantwoord, variërend van algemeen en muziek tot aan sport. Jet heeft de quiz gewonnen; hartstikke goed gedaan! Daarnaast krijgen nog drie gezinnen een mooie prijs thuis gestuurd, namelijk een spel om met het hele gezin te spelen. 

Ook aan de kinderen was gedacht. Zo was er woensdagmiddag 4 november een online kinderbingo. Met een gezellige groep enthousiaste kinderen uit zo’n 35 pleeggezinnen zijn er twee rondes bingo gespeeld met 8 mooie prijzen te verdelen. Wat hebben de kinderen, sommige met de hulp van pleegouders, goed meegespeeld zeg! De prijzen zullen de komende periode naar de prijswinnaars worden gestuurd. Het was een gezellige middag met blije winnaars. Iedereen bedankt voor de deelname en de inzet. Voor alle spelers is er een kleine attentie onderweg.

bingomiddag (1) pubquiz