Contact / Pleegouderraad / Koffiebijeenkomsten (2)

Koffiebijeenkomsten vervolg

Maart 2014 – De POR heeft zich de afgelopen tijd gebogen over de koffiebijeenkomsten, die er in de regio van FlexusJeugdplein door en voor pleegouders georganiseerd  worden. Het in kaart brengen van de koffiebijeenkomsten is ontstaan vanuit de veelvuldige vraag van pleegouders om een bijeenkomst bij hen in de buurt. Ontzettend leuk is het om te ontdekken dat er zo veel kleine en grotere groepen pleegouders met elkaar afspreken. Nog leuker is het om te zien dat er zo veel groepen open staan voor nieuwe leden.

Voor alle groepen en zoekende leden geldt: we zijn druk bezig met het verder in kaart brengen van vraag en aanbod hierin en zullen dat binnenkort via de site van FlexusJeugdplein (waarschijnlijk het Forum)  naar u communiceren. Natuurlijk zullen we uiterst zorgvuldig met uw privacygevoelige informatie omgaan, zoals adres en telefoonnummers.

Eveneens zeer verrast door alle lopende koffiebijeenkomsten biedt FlexusJeugdplein de groepen aan dat, wanneer er vraag naar is, een medewerker van FlexusJeugdplein gerust (incidenteel) uitgenodigd kan worden een bijeenkomst bij te wonen om het één en ander uit te leggen of te bespreken. Zo kan een bijeenkomst voor zo ver mogelijk nog meer inhoud krijgen.

 

Naar overzichtspagina POR