Contact / Pleegouderraad / POR-leden gezocht

De POR bestaat uit verschillende pleegouders. Mensen die net als u en ik een (parttime) baan hebben, pleegouder zijn en soms wat tijd over hebben. Nu zit de POR de laatste tijd wat ruim in haar ambities, en zeker ook goed in haar contacten, maar intern zitten we best krap qua bezetting. Dat betekent dat we zeker vier open plaatsen hebben binnen de POR en zal het duidelijk zijn dat wij nog wel enkele ‘handen aan de ploeg’ kunnen gebruiken.

Lijkt het u wat om mee te denken en heeft u een beetje tijd over? Wilt u ook graag wat meer weten over de organisatie en heeft u de energie om groter dan uw thuissituaties te kijken en te denken? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de POR en u kunt altijd vrijblijvend een vergadering bijwonen.

Wat krijgt u er voor terug?
Naast een kleine onkostenvergoeding, krijgt u bergen informatie, leuke sociale contacten en een heerlijk jaarlijks etentje! Maar het meest belangrijke is wel dat u zelf de mogelijkheid krijgt om mee te denken en mee te praten over beleid in het pleegzorgland van Enver.

Ontmoeten wij u binnenkort?
Wilt u meer weten of de POR, neem dan contact met ons op via mailadres pleegouderraad@enver.nl of via Wim de Jonge (secretaris POR) via 06 506 461 30.