Forum: Gebruikersvoorkeuren en instellingen
Hoe verander ik mijn profiel en instellingen?

Als je geregistreerd bent, worden al je gegevens, voorkeuren en instellingen opgeslagen in de database. Om ze te wijzigen moet je op het tabblad Gebruikerspaneel klikken en daar kun je dan jouw instellingen, voorkeuren en profiel wijzigen.

Hoe kan ik onzichtbaar zijn voor andere gebruikers?

Je kunt bij het inloggen aangeven dat je onzichtbaar (verborgen) wilt zijn. Als je altijd onzichtbaar wilt zijn, kun je in het Gebruikerspaneel onder Forum instellingen de optie Onzichtbaar als ik online ben aanvinken. In beide gevallen ben je onzichtbaar voor iedereen, behalve voor de moderators en jezelf.

Hoe kan ik een afbeelding bij mijn gebruikersnaam plaatsen?

Je kunt een zogenaamde Avatar plaatsen door in het Gebruikerspaneel de optie Wijzig avatar te kiezen. Upload vervolgens het gewenste plaatje. I.v.m. de privacy is het niet verstandig een foto van jezelf of van je pleegkinderen te plaatsen. 

De tijden zijn niet correct!

Het is mogelijk dat de tijd die aangegeven wordt een andere tijdzone is dan waarin jij woont. Als dit het geval is, moet je naar het Gebruikerspaneel gaan en je tijdzone veranderen in een bepaald gebied. Let daarbij ook op Zomer- en wintertijd.