Over pleegzorg / Actueel / Eerste aankondiging Week van de Pleegzorg 2019

Eerste aankondiging Week van de Pleegzorg 2019

September 2019 – In de Week van de Pleegzorg, die dit jaar plaatsvindt van 30 oktober t/m 6 november, worden er weer verschillende activiteiten georganiseerd om alle pleegouders te bedanken en in het zonnetje te zetten. In deze nieuwsbrief delen we de eerste activiteiten met u.

Tijdens de Week van de Pleegzorg worden er verschillende activiteiten georganiseerd, op initiatief van de gemeenten. Om die reden verschilt het type en de hoeveelheid activiteiten per gemeente. Over deze activiteiten, georganiseerd vanuit de gemeenten, hopen we u in de volgende nieuwsbrief meer te kunnen vertellen. Pleegzorg Nederland plaatst tegen die tijd ook een overzicht op hun website van alle activiteiten per gemeente.

Wat is al bekend?
Net als voorgaande jaren zullen er opnieuw gratis zwembadkaartjes beschikbaar worden gesteld.

Daarnaast zullen onze pleegzorgbegeleiders net als andere jaren ook activiteiten organiseren om u te bedanken en in het zonnetje te zetten. De pleegzorgbegeleiders zijn hier op dit moment druk mee bezig en het belooft weer een gezellige week te worden!

Tot slot is iets wat we regelmatig horen, dat de Week van de Pleegzorg vaak zo vol zit met allerlei evenementen, dat het lastig is om aan alles mee te doen. Eén van onze initiatieven in het kader van de week, een pleegzorgfestival waar pleegouders, pleegkinderen en biologische kinderen elkaar kunnen ontmoeten en al leuke workshops en activiteiten kunnen deelnemen, stellen we daarom uit naar het voorjaar. Dit doen wij op initiatief van de pleegouderraad van Enver. Op die manier wordt de week niet te vol. En we hopen natuurlijk op goed festivalweer in het voorjaar!

Aangezien we het pleegzorgfestival organiseren om u, de pleegouders van Enver, te bedanken en in het zonnetje te zetten, zijn we benieuwd naar wat u leuk vindt om tijdens dit festival te doen. Wat voor lezingen, workshops of andere activiteiten ziet u graag terug komend voorjaar? Laat het ons weten via pleegzorg@enver.nl.

Heeft u al zin in de Week van de Pleegzorg? Wij in ieder geval wel! In de volgende nieuwsbrief gaan we uitgebreider in op activiteiten in de week.