Over pleegzorg / Actueel / Wat is er na de fusie voor pleegouders veranderd?

Wat is er voor u als pleegouder na de fusie veranderd?

Mei 2018 – Sinds de fusie tot Enver is er een aantal praktische zaken veranderd, ook voor pleegouders. Bijvoorbeeld de e-mailadressen van de pleegzorgbegeleiders, onze websites en het centrale telefoonnummer van onze organisatie. 

Enver e-mailadressen
Voortaan mailen wij met een Enver e-mailadres. Daarom vragen we u om naar de nieuwe Enver e-mailadressen te mailen. Bijvoorbeeld: uw pleegzorgbegeleider had als e-mailadres pietjepuk@flexusjeugdplein.nl, dat is nu veranderd in pietjepuk@enver.nl. Twijfelt u over het e-mailadres van uw pleegzorgbegeleider? Neem dan contact met hem of haar op.

Een nieuwe en een vernieuwde website
Onze websites www.flexusjeugdplein.nl en www.fjppleegzorg.nl zijn veranderd.
De Fjppleegzorg website heeft de naam en huisstijl van Enver overgenomen, het nieuwe adres is www.enver-pleegzorg.nl. Alle informatie en formulieren kunt u hierop nog steeds terugvinden, de inhoud van de website is niet veranderd.
Ook FlexusJeugdplein.nl bestaat nog. Deze wordt echter niet meer bijgehouden en zal in de loop van dit jaar verdwijnen. De nieuwe Enver website www.enver.nl is halverwege januari jl. gelanceerd en breiden we de komende maanden verder uit. Ook onze social media kanalen zijn in naam veranderd naar Enver Pleegzorg. Volgde u ons al via Facebook en Twitter? Dan volgt u ons nog steeds.

Algemeen telefoonnummer Enver
Het centrale telefoonnummer van Enver is 085 486 70 70. Andere belangrijke telefoonnummers zoals de 06 nummers van de pleegzorgbegeleiders zijn hetzelfde gebleven.

Mocht u nog vragen hebben over eventuele veranderingen, neem dan contact op met uw pleegzorgbegeleider.