Over pleegzorg / Actueel / Terugblik Week van de Pleegzorg gebied CKL-BAR

November 2019 – Wij kijken als team CKL-BAR-Midden-Holland heel tevreden terug op de Week van de Pleegzorg waar wij op zoveel mogelijk verschillende manieren pleegouders in het zonnetje hebben gezet. We organiseerden verschillende koffieochtenden, waarbij pleegouders creatief aan de slag gingen met het schilderen van servies tijdens de workshop ‘confetti op tafel’. Ook hebben we u als pleegouder hopelijk geïnspireerd door een gastspreker van SafeWings! Voor de pleegkinderen organiseerden wij een spelletjesmiddag met knakworst, pannenkoeken en als afsluiter de bingo! In samenwerking met de gemeente werd een high team op het gemeentehuis in Capelle ad IJssel georganiseerd. Daarnaast hebben collega’s uit ons team bij meerdere pleeggezinnen gekookt en hebben wij maar liefst 75 basisscholen in onze regio aangeschreven in de hoop dat wij volgend jaar nog meer pleegouders mogen verwelkomen.

We willen alle mensen die hebben bijgedragen aan de activiteiten heel erg bedanken voor hun inzet. Wij kijken uit naar volgend jaar!

Team CKL-BAR-Midden-Holland

Workshop SafeWings voor pleegouders in Lansingerland. SafeWings presenteerde zichzelf en reikte pleegouders hun diensten/ondersteuning aan.

 

Pleegzorgbegeleiders van ons team kookten bij een pleeggezin

Koffieochtend voor pleegouders in Krimpen ad IJssel met een workshop van “Confetti op Tafel”. Ook wethouder Kirsten Jaarsma van de gemeente Krimpen was aanwezig, met voor iedere deelnemer bonbons.

Spelletjesmiddag voor pleegkinderen