23 januari 2019, Heindijk 16, 3079 PM Rotterdam

Biologische kinderen vormen een belangrijke basis tijdens een pleegzorg plaatsing. Zij krijgen een nieuwe rol in het gezin. Zij worden de broer of zus van. Dat is leuk, spannend en misschien ook eng. Voor iedereen is het anders. Om biologische kinderen van pleegouders de ruimte te geven om hun ervaring te delen, vragen te stellen of gewoon samen te zijn met andere kinderen die een pleegzusje of -broertje in huis hebben, organiseren wij voor kinderen een Kindermiddag en voor jongeren een Pizza avond op 23 januari.

Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn op 23 januari welkom van 15.00 tot 17.00 uur op de Kindermiddag. We gaan actief aan de slag, drinken wat en met wat chips en ander lekkernij zal de tijd voorbij vliegen. Jongeren vanaf 12 jaar zijn welkom vanaf 17.30 tot 19.30 uur voor de Pizza avond.Voor pleegouders is er gelegenheid om koffie te drinken, u mag uw kind(eren) ook brengen en weer halen. De Kindermiddag en Pizza avond vinden beide plaats op een locatie van Enver, namelijk Heindijk 16, 3079 PM in Rotterdam.

Heeft u een pleegkind bij u wonen en heeft u biologische kinderen thuis wonen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar? Wellicht spreekt deze middag of avond uw biologische zoon of dochter dan aan. Laat het uw pleegzorgbegeleider weten, dan zetten wij hem of haar op de lijst. U kunt uw kind ook aanmelden voor de Kindermiddag of Pizza avond via pleegzorg@enver.nl.