Over pleegzorg / Pleeggezin gezocht / Adinda (13 jaar) zoekt een pleeggezin waar zij totdat zij volwassen is, kan wonen.

Adinda is een meisje van 13 jaar. Ze is in het buitenland geboren, maar woont nu bij haar opa en oma van moederskant in Nederland. Toen Adinda 7 jaar was, is zij door haar opa meegenomen naar Nederland, omdat hij haar een betere toekomst wilde geven. De moeder van Adinda woont nog steeds in het buitenland. Adinda heeft veel telefonisch contact met haar. Sinds kort heeft Adinda ook telefonisch contact met haar vader.

Door de traumatische ervaringen die Adinda heeft gehad, kan zij snel boos reageren en voelt ze zich snel achtergesteld. Haar opa en oma vinden het lastig om daarmee om te gaan en er ontstond veel strijd. Daarom is Adinda tweemaal bij haar opa en oma uit huis geplaatst. Haar opa is in die tijd wel bij haar betrokken gebleven. Hij bezoekt haar regelmatig en gaat ook weleens met haar winkelen.

We zijn op zoek naar een pleeggezin waar Adinda kan wonen totdat zij volwassen is. Adinda heeft veel behoefte aan aandacht. Ze houdt van knuffelen, is communicatief vaardig, sportief en geniet van samen dingen doen. Ze heeft behoefte aan een alleenstaande pleegmoeder, het liefst zonder kinderen, waar zij de aandacht en stimulans die zij heeft gemist, kan inhalen. We willen graag voor Adinda dat zij op haar huidige school kan blijven en niet te ver bij haar opa en opa vandaan woont. Daarom zoeken we een pleeggezin in de regio Rotterdam Zuid of op een korte reisafstand hiervan.

Meer informatie
Bent u of kent u iemand die iets voor Adinda zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Ingrid Geldorp via ingridgeldorp@enver.nl of bel naar 06 43059674.

Om privacyredenen zijn naam en de foto in deze oproep gefingeerd. Het verhaal en de achtergronden zijn wél echt.