Alison (13 jaar)

Alison is een vrolijke meid die houdt van kletsen. Ze gaat graag naar buiten om te skeeleren, voetballen of om verstoppertje te spelen. Maar ook binnen kan ze zich prima vermaken. Ze knutselt graag en doet aan origami.

Alison is dol op dieren. Alison: “als jullie een gezin vinden dat op een boerderij woont, zou dat echt top zijn. Maar een gezin met een hond of kat vind ik ook heel leuk. Verder zou ik het fijn vinden als er andere kinderen in het gezin zijn. Het lijkt me leuk om samen dingen te doen. Het maakt me niet uit als het gezin een andere cultuur heeft of een ander geloof, maar ik ga liever niet mee naar de kerk. ”

Wanneer Alison iets in haar hoofd heeft, is ze daar soms moeilijk vanaf te brengen. Ze kan dan behoorlijk boos worden. Voor haar is het dus belangrijk dat pleegouders heel duidelijk zijn: ja is ja en nee is nee; geen discussie.
Ze heeft moeite om in slaap te vallen, waardoor ze vaak laat gaat slapen.

Alison woont in een gezinshuis en we zoeken voor haar een pleegezin waar ze één keer in de maand naartoe kan.

Meer informatie
Bent u of kent u iemand die iets voor Alison zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Wendy de Jong en stuur een mail naar wendydejong@flexusjeugdplein.nl of bel naar 06 – 21 65 91 99.

Om privacyredenen zijn namen in deze oproep en de foto gefingeerd. Het verhaal en de achtergronden zijn wél echt. 

Terug naar overzicht