Anuar (4 jaar)

Anuar is een lief, vrolijk en spontaan jongetje. Hij houdt van aandacht en groeit van complimentjes. Hij kan heel goed alleen spelen en pikt dingen snel op. Thuis luistert hij prima en hij gaat ook zonder problemen naar bed.
Wanneer Anuar buiten is, gaat hij graag zijn eigen gang en dan laat hij zich niet makkelijk sturen. Met andere kinderen spelen, vindt hij lastig. Hij is onhandig in het contact en wordt dan snel boos.

Anuar is de jongste van drie jongens die elk in een ander pleeggezin wonen. Met zijn moeder en broers heeft hij maandelijkse bezoekafspraken op kantoor. Met zijn vader heeft hij op dit moment geen bezoekafspraken.

Het contact tussen Anuar en de eigen kinderen van de pleegouders waar hij nu woont, is niet goed. Ze hebben regelmatig ruzie, omdat het leeftijdsverschil tussen de kinderen klein is. Daarom zoeken we voor Anuar een pleeggezin met kinderen die ouder zijn of een gezin zonder kinderen. Een gezin waar hij verder kan opgroeien en de aandacht en begeleiding krijgt die hij nodig heeft. Omdat er bij Anuar sprake is van hechtingsproblemen, zal hij daar in zijn nieuwe pleeggezin therapie voor krijgen.

Meer informatie
Bent u of kent u iemand die iets voor Anuar zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Pascalle Kester via pascallekester@flexusjeugdplein.nl of telefonisch via 06 – 24 74 45 90.

Om privacyredenen zijn namen in deze oproep en de foto gefingeerd. Het verhaal en de achtergronden zijn wél echt.

Terug naar overzicht