Daan (14 jaar)

Daan is een jongen die graag buiten bezig is. Hij houdt van freerunnen en vindt het leuk om dit vervolgens te filmen. Hij kan daar vol trots en enthousiasme over vertellen. Daan zit ook op boksen. Hij heeft goed contact met zijn vrienden.

Wanneer situaties anders verlopen dan Daan in zijn hoofd heeft, kan hij daar behoorlijk boos op reageren door tegen deuren te schoppen of met dingen te gooien. Thuis en op school laat Daan de laatste tijd opstandig gedrag zien en wanneer hij daarop wordt gewezen, lijkt hij zich daar niets van aan te trekken. Daarom is er contact met Yulius om te onderzoeken welke hulp Daan nodig heeft.

Daan ziet zijn oudere zus één dag in de schoolvakanties en daarnaast slaapt hij samen met zijn zusje Roos elke kerst- en zomervakantie één nacht bij zijn oma en tante. Met zijn ouders zijn ook contactafspraken gemaakt, maar die komen ze niet na.

Daan woont samen met Roos in een pleeggezin maar dat gaat niet goed. Daarom zoeken we voor hem een stevig pleeggezin waar hij langdurig kan blijven. Daan heeft een christelijke achtergrond en het is fijn als het pleeggezin dat ook heeft.

Meer informatie
Bent u of kent u iemand die iets voor Daan zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Joanna Brouwer en stuur een mail naar Joannabrouwer@flexusjeugdplein.nl of bel naar 06 – 14 31 95 73.

Om privacyredenen zijn namen in deze oproep en de foto gefingeerd. Het verhaal en de achtergronden zijn wél echt.

Terug naar overzicht