Dayne (5 jaar)
Dayne is een ondernemend, nieuwsgierig en leergierig jongetje. Hij houdt van bouwen met blokken, duplo, met auto’s spelen en van knutselen. Hij kan zich goed alleen vermaken maar geniet er ook van als hij dit samen met iemand doet. Wij zoeken voor Dayne in of in de omgeving van Rozenburg een betrokken en actief gezin waar hij één keer in de maand of vaker een weekend kan logeren.

De moeder van Dayne is zowel psychisch als fysiek overbelast en zou graag een moment in de maand even bij willen komen, zodat ze daarna met meer energie voor Dayne kan zorgen.
Dayne is een actieve jongen die veel duidelijkheid en structuur nodig heeft. Hij vraagt dit meer dan een gemiddeld kindje van zijn leeftijd. Ook voorspelbaarheid en benoemen wat er gaat gebeuren is voor Dayne helpend.

Dayne houdt van gezelschapsspelletjes, kan goed tegen zijn verlies en vindt het leuk om mee te helpen in de tuin of om iets te bouwen (bv met hout). Hij fietst graag en houdt van buitenspelen. Hij mag in de buurt niet alleen ergens naartoe omdat hij vaak verder gaat dan is afgesproken. In het verkeer is Dayne nog erg impulsief en onoplettend. In contact met andere kinderen gaat het soms moeizaam omdat hij fysiek kan reageren naar andere kinderen.

Gezien Dayne het lastig vindt om adequaat met dieren om te gaan, heeft het sterk de voorkeur dat er geen dieren zijn in het gezin. Wanneer er kinderen in het gezin zijn, heeft het de voorkeur dat deze ouder zijn dan Dayne. Dayne heeft zelf een zus van 9 jaar en een oudere broer van 17 jaar die alleen in de weekenden thuis komt.

Meer informatie
Bent u of kent u iemand in of in de omgeving van Rozenburg waar Dayne af en toe een weekend terecht kan? Neem dan contact op met Mieke Andeweg via miekeandeweg@enver.nl of bel 06 108 94 167.

Om privacyredenen zijn namen in deze oproep en de foto gefingeerd. Het verhaal en de achtergronden zijn wél echt.