Elza (15 jaar)

Elza is een vrolijke, eigenwijze meid met veel humor. Ze ziet zichzelf als een echt ‘stadmeisje’ en is dol op winkelen. Elza woont op dit moment op de Veluwe, maar zou heel graag terug verhuizen naar (de omgeving van) Rotterdam. Ze zit in het 3e jaar van het praktijkonderwijs en is dol op make-up. Elza wil graag verder leren om later iets in de visagie te gaan doen.

Door omstandigheden heeft Elza de afgelopen zes jaar in verschillende leefgroepen en gezinshuizen gewoond. Ze vindt het daardoor moeilijk om mensen te vertrouwen. Voor Elza is het daarom belangrijk dat beloftes aan haar worden waargemaakt. Elza weet dat ze soms hulp nodig heeft, maar vindt het lastig om dat te vragen. Ze is gebaat bij structuur en duidelijkheid en het helpt haar wanneer ze stappen in haar ontwikkeling in het begin samen kan nemen.

Elza heeft op het moment geen contact meer met haar ouders, maar ze spreekt regelmatig af met haar zus. Ook haar weekendpleegmoeder is erg belangrijk voor haar. Voor Elza zijn we op zoek naar een stevig en stabiel pleeggezin waarmee ze lekker kan kletsen en samen tv kijken. Vanwege de goede band met haar weekendpleegmoeder, heeft Elza zelf een voorkeur voor een alleenstaande moeder met bijvoorbeeld een kind dat jonger is dan zijzelf.

Meer informatie
Bent u of kent u iemand die iets voor Elza zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Linda van der Burgh via lindavanderburgh@flexusjeugdplein.nl of telefonisch via 06 – 41 09 55 32.

Om privacyredenen zijn namen in deze oproep en de foto gefingeerd. Het verhaal en de achtergronden zijn wél echt.

Terug naar overzicht