Jason (10 jaar)
Sinds december verblijft Jason samen met drie andere kinderen in een pleeggezin en het gaat daar goed met hem. Hij kan leuk spelen met de anderen kinderen. Ook op school gaat het goed. Hij volgt normaal basisonderwijs.

Jason is over het algemeen een vrolijke knul, die op zijn tijd een knuffel nodig heeft. Hij vraagt veel aandacht en kan daar erg van genieten. Jason functioneert iets jonger dan zijn kalenderleeftijd en heeft structuur en sturing nodig.
Jason houdt van lezen en met de lego spelen. Hij houdt ook van voetbal, maar kan hier nog wat onzeker in zijn; zo wil hij pas wedstrijden spelen als hij echt goed is.

Tot anderhalf jaar geleden heeft Jason bij zijn vader/moeder gewoond. In zijn jonge leven heeft hij al veel meegemaakt. Om te leren omgaan met zijn emoties/boosheid heeft hij een training gevolgd en therapie gekregen. Daarvan heeft hij veel geleerd, maar hij zal nog een herhaling nodig hebben in zijn toekomstige pleeggezin.
Jason heeft regelmatig contact met zijn familie. Hij bezoekt zijn vader, broertje en zusje elke zes weken en hij blijft er af en toe een nachtje slapen. Zijn moeder ziet hij ook elke zes weken.

Wij zoeken voor Jason een geduldig en nuchter pleeggezin waar hij verder kan opgroeien. Bij voorkeur een gezin dat geen kinderen heeft die jonger zijn dan Jason.

Meer informatie
Voor meer informatie over Jason kunt u contact opnemen met Bianca van Hurne: biancavanhurne@flexusjeugdplein.nl of telefonisch via 06 – 24 86 26 29 (ma. t/m do. en vrijdag tot 12.00).

Om privacyredenen zijn de naam en foto in deze oproep gefingeerd. Het verhaal en de achtergronden zijn wél echt.