Michael (9 jaar)

Michael is een gezellige, spraakzame jongen. Hij is spontaan, lief en leergierig, maar kan soms ook wat ongeduldig zijn. Michael is gek op zijn lego, hoewel hij daar de laatste tijd minder vaak mee speelt. Hij kijkt graag films, houdt van tekenen en vindt het leuk om samen spelletjes te doen, vooral kaartspelletjes. Michael heeft zijn eigen muzieksmaak, van rock en roll tot metal, en hij houdt van de natuur.

Als Michael ergens logeert, helpt hij graag met klusjes zoals boodschappen doen en koken. Hij vindt het ook leuk om samen op stap te gaan, mits hij van te voren weet waar hij naartoe gaat en wat hij dan precies kan verwachten. Voor Michael is het lastig wanneer er dingen onduidelijk zijn. Als dat het geval is, stelt hij vragen en dan heeft hij behoefte aan concrete, duidelijke antwoorden. Wat helpt, is om bijvoorbeeld samen vooraf informatie op internet te bekijken.
Michael heeft nog hulp nodig om dingen zelf te plannen. Het is voor hem van belang dat dit stap voor stap gebeurt. Als er meerdere opdrachten of vragen achter elkaar volgen, brengt dat hem in verwarring.

Voor Michael zoeken we een gezin waar hij één keer per twee weken een gezellig en onbezorgd weekend kan hebben, het liefst in de omgeving van Middelharnis.

Meer informatie
Bent u of kent u iemand die iets voor Michael zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Bianca van Hurne en stuur een mail naar biancavanhurne@flexusjeugdplein.nl of bel naar 06 – 24 86 26 29.

Om privacyredenen zijn in deze oproep de naam en foto gefingeerd. Het verhaal en de achtergronden zijn wél echt. 

Terug naar overzicht