Miranda (11 jaar)

Miranda is een vrolijk, enthousiast en ondernemend meisje. Ze kletst graag en veel. Ze is ook erg wijs voor haar leeftijd. Miranda houdt van knutselen, zingen en dansen. Spelletjes spelen vindt ze ook erg leuk. Miranda kan soms angstig zijn. In dat geval helpt het haar wanneer je daarover met haar in gesprek gaat en achterhaalt wat ze eng vindt. Het zorgt ervoor dat ze uiteindelijk de stoute schoenen aandoet en haar angst overwint, want ze heeft veel moed en doorzettingsvermogen.

De vader van Miranda is ernstig ziek en het is duidelijk geworden dat hij niet lang meer te leven heeft. Haar moeder is helaas niet in staat om voor Miranda te zorgen. Daarom zoeken we voor Miranda een ‘warm nest’ waar ze groot mag worden. Een gezin waarin ze zichzelf kan zijn en dat begrijpt dat familie belangrijk is voor haar. Voor het pleeggezin is het van belang dat ze in staat zijn om Miranda te ondersteunen en begeleiden in het afscheid van haar vader en het rouwproces dat zal volgen.

Meer informatie
Bent u of kent u iemand die iets voor Miranda zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Kirsten Free en stuur een mail naar Kirstenfree@flexusjeugdplein.nl of bel op dinsdag t/m vrijdag naar 06 – 41 07 92 96.

Om privacyredenen zijn in deze oproep de naam en foto gefingeerd. Het verhaal en de achtergronden zijn wél echt.

Terug naar overzicht