Over pleegzorg / Pleeggezin gezocht / Pleeggezin gezocht in uw gemeente of buurt

Help ons bij zoeken naar pleeggezin in uw gemeente of wijk

Juli 2014 – Het komt regelmatig voor dat we voor een kind in een specifieke gemeente of wijk een pleeggezin zoeken. Het kind kan dan bijvoorbeeld op dezelfde school blijven en op de fiets bij zijn familie en vrienden langs gaan. Om dit te realiseren brengen we kinderen in de betreffende buurt onder de aandacht. Op deze manier hebben we bijvoorbeeld al kinderen in Lansingerland en Brielle geholpen aan een gezin in hetzelfde dorp.

Mogen we u ook een keer benaderen om een kind onder de aandacht te brengen in uw wijk of dorp? Mail dan uw gegevens naar moniquestok@flexusjeugdplein.nl. Op dit moment zijn we voor Daan op zoek naar in gezin in Schiedam. Mogelijk kunt u ons helpen.

Wij zijn voor de 14-jarige Daan op zoek naar een pleeggezin in Schiedam. Als hij in Schiedam kan blijven wonen, kan hij op dezelfde school blijven, zijn vrienden behouden en makkelijk contact met zijn familie onderhouden. Een oproep voor Daan –wat overigens i.v.m. de privacy niet zijn echte naam is- willen we verspreiden via allerlei lokale contacten, zoals scholen, sportclubs, kerken, bibliotheek, gezondheidscentra, wijkcentra, supermarkten, lokale media, etcetera. Heeft u ook contacten in Schiedam waar we Daan onder de aandacht kunnen brengen? We zouden daar graag gebruik van maken. Mail voor meer informatie naar moniquestok@flexusjeugdplein.nl.

Dienst Werving, screening en bemiddeling pleegouders