Ik (Zarah) zoek een pleeggezin

Ik ben Zarah. Ik ben 12 jaar oud en woon in een gezinshuis van Enver in Oud-Beijerland. Ik ben net begonnen in de eerste klas van het vmbo-k. Ik ben op zoek naar een weekendpleeggezin voor 1 weekend in de maand in de omgeving van Hoeksche Waard en omstreken.

Ik ben in het eerste contact met anderen vaak verlegen. Maar als ik iemand ken en mijzelf thuis voel dan kan je het aan mijn gedrag merken. Ik ben dan vrolijk en vol energie. Er wordt over mij gezegd dat ik veel humor heb. Ik hou van droge humor en grapjes maken. Ik kan op momenten ook erg sarcastisch zijn.

Ik hou van gezelligheid en kletsen en vind het fijn als de ander luistert naar mijn verhaal. Maar ik heb ook soms een momentje voor mijzelf nodig. Dan moet ik even chillen en op mijn telefoon kijken naar TikTok. Ik vind het leuk om de dansfilmpjes omdat ik van dansen hou en om de komediefilmpjes moet ik lachen.

Ik zit op streetdance en in mijn vrije tijd beleef ik veel plezier aan bakken. Koekjes maken is mijn specialiteit.

Wat zoek ik?
Ik ben op zoek naar een weekendpleeggezin in de omgeving van Hoeksche Waard en omstreken waar ik 1 weekend per maand (van vrijdag 17.00 tot zondag 19.00 uur) naartoe kan. Ik vind het belangrijk dat ik een thuisgevoel krijg in het weekendpleeggezin en dat ik mijzelf kan zijn. Ik vind het leuk om samen met ze dingen te gaan ondernemen, maar ook samen een dagje niksen is ook prima. Een plekje voor mijzelf vind ik fijn om te hebben zodat ik op momenten kan chillen. Ik heb de wens dat het weekendpleeggezin ook andere kinderen heeft van ongeveer mijn leeftijd. Dat lijkt mij wel erg gezellig!

Kan je mij helpen?
Neem dan contact op met Johanna Kuiken via johannakuiken@enver.nl.

Omwille van de privacy is Zarah niet haar echte naam