Pleeggezin gezocht

Voor onderstaande kinderen zoeken we een passend pleeggezin. Om privacyredenen zijn de namen gefingeerd. De verhalen en achtergronden zijn wél echt.

Leandro (bijna 7 jaar)

Leandro is een jongen van bijna 7 jaar. Leandro woont op dit moment in een crisispleeggezin maar hier kan hij niet opgroeien. 

Het perspectief voor Leandro is nog niet duidelijk, het termijn waarop het perspectief duidelijk moet zijn is ook nog niet bekend. Omdat hij nu in een crisispleeggezin woont is het van belang dat er een fijn pleeggezin voor hem gevonden wordt waar hij kan blijven wonen zo lang dat nodig is. Lees verder

Nora (10 jaar)

Nora is in januari van dit jaar met haar vader van Curaçao naar Nederland gekomen. Omdat haar vader niet voor haar kan zorgen, is ze uit huis geplaatst. Nora woont momenteel in een crisispleeggezin.

We zoeken voor Nora een pleeggezin waar zij kan blijven totdat bekend is of haar ouders weer voor haar kunnen zorgen. Als dat geen mogelijkheid meer is zou het fijn zijn als Nora in het pleeggezin kan blijven wonen. Nora is dol op aandacht en vindt het leuk als er andere kinderen in het gezin zijn. Lees verder 

Ben je nog geen pleegouder, maar heb je hiervoor wel belangstelling? Bekijk dan 'pleegouder worden'.