Pleeggezin gezocht

Voor onderstaande kinderen zoeken we een passend pleeggezin. Om privacyredenen zijn de namen gefingeerd. De verhalen en achtergronden zijn wél echt.

Melissa (12 jaar) en Max (10 jaar)

Melissa is 12 jaar oud en haar broertje Max is bijna 10 jaar oud en zij wonen bij hun vader. We zijn voor Melissa en Max op zoek naar een pleeggezin omdat vader ernstig ziek is en de prognose is dat hij op korte termijn zal komen te overlijden.

Melissa en Max hebben hun moeder vlakbij wonen, maar kunnen daar door omstandigheden niet permanent wonen.

We zoeken naar een gezin op Goeree-Overflakkee waar Melissa en Max kunnen opgroeien als hun vader er niet meer is. Lees verder

Chanelle (15 jaar)

Chanelle is een meisje van 15,5 jaar oud met mooie donkere lange haren en een vrolijke blik. Ze is geboren in Ethiopië en is op zesjarige leeftijd geadopteerd door haar ouders in Nederland. Chanelle heeft tot haar 12e jaar bij haar ouders gewoond en  kon vanwege de vele ruzies niet meer thuis blijven wonen. Chanelle woont nu op een behandelgroep waar ze het naar haar zin heeft. Ze heeft nu geen contact met haar ouders.

Voor Chanelle zijn we op zoek naar een voltijd pleeggezin met andere kinderen, ouder of jonger. Chanelle wil heel graag nog kind zijn, in een gezin waar ze bij hoort en waar het gezellig is. Lees verder

Nora (10 jaar)

Nora is begin vorig jaar met haar vader van Curaçao naar Nederland gekomen. Omdat haar vader niet voor haar kan zorgen, is ze uit huis geplaatst. Nora woont momenteel in een crisispleeggezin.

We zoeken voor Nora een pleeggezin waar zij kan blijven totdat bekend is of haar ouders weer voor haar kunnen zorgen. Als dat geen mogelijkheid meer is zou het fijn zijn als Nora in het pleeggezin kan blijven wonen. Nora is dol op aandacht en vindt het leuk als er andere kinderen in het gezin zijn. Lees verder 

Ben je nog geen pleegouder, maar ben je wel benieuwd naar wat je als pleegouder voor een kind kunt betekenen? Bekijk dan 'pleegouder worden'.