Levi is een lieve en zorgzame jongen van 13. Levi houdt van met zijn handen bezig zijn: knutselen, met dieren werken of in de tuin helpen. Wij zoeken voor Levi een betrokken gezin waar hij kan opgroeien tot hij volwassen en zelfstandig is.  

Levi kan goed met volwassenen overweg. Levi houdt van vrachtwagens spotten, kletsen en samen film kijken op de bank met iets lekkers. Verder vindt Levi de ‘normale puberdingen’ leuk, zoals gamen, op de laptop of tv kijken. Als Levi wordt uitgelegd dat hij iets niet mag of iets anders moet doen, dan kan hij dat in een rustig moment met passende uitleg begrijpen en hiervan leren. Hierin is Levi goed te sturen.

Levi is gevoelig voor dingen die rondom zijn moeder gebeuren en kan hierdoor spanning ervaren. Als de spanning heel hoog oploopt, uit dit zich in boze buien, waarbij hij met dingen kan gaan gooien. Levi heeft een diagnose voor ADHD en er is vermoedelijk sprake van autisme. Dit laatste wordt nog verder onderzocht. Als Levi een goede woonplek krijgt, kan er behandeling gestart worden, voor onder andere zijn boze buien. Levi heeft baat bij een dagschema met taken en leuke dingen om te doen, zodat hij structuur heeft in zijn dag. Dit werkt goed voor hem. Levi is een goede eter en slaapt over het algemeen goed.

Levi is geregeld weekenden bij zijn tante, met wie hij een goede band heeft en alles mee kan bespreken. Ook met zijn volwassen zussen heeft Levi een goede band en komt hij graag bij hen over de vloer. De familie van Levi (zijn moeder, zussen, opa en oma, tantes en nicht) zijn erg belangrijk voor hem en andersom.

We zijn op zoek naar een warm en stevig pleeggezin, het liefst een gezin zonder kinderen of met kinderen boven de 16 jaar, waar Levi kan opgroeien tot hij volwassen en zelfstandig is. Dit in de omgeving Voorne Putten / Goeree Overflakkee / regio Hoeksewaard / regio Tolen.

Meer informatie

Bent u of kent u iemand die iets voor Levi kan betekenen? Neem dan contact op met Maria Wolters via mariawolters@enver.nl of bel naar 06 28 24 82 55.

Om privacy redenen zijn de namen in deze oproep gefingeerd. Het verhaal en de achtergronden zijn wél echt.