Noor (11) zoekt pleeggezin waar ze zo lang als nodig kan blijven

Noor is een meisje van 11,5 jaar. In april dit jaar is zij uit huis geplaatst omdat er veel geweld werd gebruikt in haar gezin en de situatie niet meer veilig was. Op dit moment verblijft Noor in een crisispleeggezin, waar zij tijdelijk kan blijven. Het duurt echter nog wat langer voor duidelijk is of Noor weer bij haar ouders kan wonen. We zoeken daarom voor Noor een pleeggezin waar zij zo lang als dat nodig is, kan blijven.

Op school doet Noor het goed. Haar meester beschrijft haar als een heerlijk kind. Noor heeft veel aansluiting met meisjes uit haar klas. Sinds haar korte verblijf in het pleeggezin heeft ze al verschillende vriendinnetjes op bezoek gehad. Daarnaast onderhoudt zij contact met een vriendin uit haar oude buurt. Ze vindt het leuk om Tiktok dansjes te doen. 

Noor is veel met haar uiterlijk bezig. Ze wil er graag netjes uitzien en kan zich mooi opmaken en haar nagels lakken. Daarnaast is ze veel bezig met haar haar waarin ze mooie vlechten maakt. Noor is al behoorlijk zelfstandig in het zorgen voor zichzelf. Ze geeft aan thuis vaak de boodschappen te hebben gedaan. In het pleeggezin gaat zij ook graag mee boodschappen doen. 

Noor is erg open over het incident dat vooraf ging aan de uithuisplaatsing. Ze verteld hierover met veel details. Noor hecht veel waarde aan rechtvaardigheid en de waarheid vertellen. Hierdoor geeft zij weinig sociaal wenselijke antwoorden. Als Noor enthousiast is, reageert zij wel eens door te fladderen en als zij een spannend gesprek heeft zit ze op en neer te wiegen. 

De wens voor Noor: 
Voor Noor zijn we op zoek naar een pleeggezin waar zij kan blijven totdat bekend is of haar ouders weer voor haar kunnen zorgen. Als dat geen mogelijkheid meer is zou het fijn zijn als Noor in het pleeggezin kan blijven wonen. 

Meer informatie
Ben je of ken je iemand die iets voor Noor zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Eline Stalman via elinestalman@enver.nl of bel naar 06 282 23 188.

Om privacyredenen is de naam in deze oproep gefingeerd. Het verhaal en de achtergronden zijn wél echt.