Sanne (14) zoekt een pleeggezin

Sanne is een lief, sociaal en zorgzaam meisje van 14. Wij zoeken voor Sanne een betrokken gezin waar zij kan opgroeien tot zij volwassen en zelfstandig is.
Sanne kan goed met volwassenen en leeftijdsgenootjes overweg. Sanne houdt van winkelen, gezelligheid, skaten, nagellakken en met vrienden samen zijn. Verder vindt Sanne de ‘normale puberdingen’ leuk, zoals muziek luisteren, tv/films kijken.

Sanne woont bij haar grootouder. Wegens gezondheidsproblemen kan ze hier helaas niet langer wonen. Dit is lastig voor beide partijen. Voor Sanne is het belangrijk dat ze in een gezin terecht komt waar ze hulp en ondersteuning krijgt met bijvoorbeeld haar huiswerk en het plannen daarvan.  Sanne heeft moeite met haar emoties, hiervoor krijgt ze ook hulp. Geborgenheid, liefde en geduld zijn de dingen die Sanne nodig heeft. Daarnaast is het belangrijk dat ze zo vaak als mogelijk naar haar grootouders kan gaan. 

We zijn op zoek naar een warm pleeggezin, met kinderen, mits ze niet ouder zijn dan 14 jaar, waar Sanne kan opgroeien tot zij volwassen en zelfstandig is. Het is wenselijk dat Sanne op dezelfde middelbare school blijft. Sanne kan zelfstandig reizen naar school (ov/fiets). Daarom zoeken we een pleeggezin in de omgeving van Spijkenisse/Hoogvliet/Rotterdam. 

Meer informatie

Bent u of kent u iemand die iets voor Sanne kan betekenen? Neem dan contact op met Petra Verstift via petraverstift@enver.nl of bel
06 86896102

 

Om privacy redenen zijn de namen in deze oproep gefingeerd.