Trainingen / Trainingen Enver – februari 2020

De rubriek trainingen wordt een terugkerend item in onze nieuwsbrief. Zo kunnen we u op de hoogte houden van ontwikkelingen, maar ook van ervaringen. Deze keer leek het ons passend om de evaluatie van 2019 met u te bekijken, want eerlijk gezegd zijn we wel een beetje trots.

In 2019 hebben 83 (aspirant-)pleegouders het basisprogramma gevolgd. Zij beoordeelden deze training tot onze blijdschap gemiddeld met een 8,6.

Ook zijn we blij dat we weer zoveel nieuwe pleegouders welkom mogen heten bij Enver die zich in willen zetten voor een kwetsbare groep kinderen. Ongeveer 40 mensen van deze groep zijn deeltijdpleeggezin geworden bij Enver. Ook zij beoordeelden de trainingsavond die zij volgden positief.

Dan hebben nog 122 pleegouders de vervolgtrainingen hechting, seksuele opvoeding en samenwerken met ouders gevolgd. Hechting werd beoordeeld met een 8,4, samenwerken met ouders met een 8,2 en seksuele opvoeding met een 8,5.

Op 9 en 16 april starten we met onze nieuwe pubertraining, dus schrijf u vooral in als u een puber in huis heeft! Zie de agenda op onze website voor meer informatie hierover.

Tot zover deze update. We hopen u ook in 2020 weer te mogen ontvangen bij één van onze trainingen.