WANTED! Vacature pleegouderraad

Bent u, of ben jij, die pleegouder die graag een opbouwende, actieve bijdrage wil leveren aan ‘onze’ pleegouderraad (de por) van Enver?

Wij, Martiene, Marian, Margreet, Wim, Joke en Angélique zijn op zoek naar versterking. Enver, de organisatie waar u en wij pleegouder zijn, is namelijk blij met onze bijdragen. Ze betrekken ons bij zaken die spelen in pleegzorgland en in de organisatie. Daarnaast zijn we zelf erg actief. We geven soms ongevraagd onze mening of advies en stellen vragen over actuele zaken en gebeurtenissen.

Daarnaast dragen we natuurlijk ook ideeën aan om pleegzorg nog meer op de kaart te zetten, de bereikbaarheid van de organisatie te vergroten of maken we ons sterk om in de uitvoering van pleegzorg bijvoorbeeld de samenwerking tussen pleegouders en hulpverleners zo goed mogelijk tot haar recht te laten komen. Ook denken we mee over een stukje vormgeving aan de inhoud van begeleiding. Dit alles doen we natuurlijk met het uiteindelijke doel om de betrokken kinderen zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen.

Een dynamisch gebeuren dus, waar wij ons graag met meer mensen voor in willen zetten. Zo kunnen we nóg beter een afspiegeling zijn van het reilen en zeilen in pleeggezinnen, waardoor we Enver en alle pleegkinderen nóg beter van dienst kunnen zijn. Want tenslotte geldt nog altijd:

Samen weten en bereiken we veel meer!

Meer info? Mail naar pleegouderraad@enver.nl

por (1)