#GROENLICHT Walk & Talk voor pleegzorg

De Week van de Pleegzorg vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 9 november. Het thema van dit jaar is: geef de toekomst van een kind #GROENLICHT.

Op vrijdagavond 4 november willen we daarom met minimaal 100 pleegouders, pleegzorgbegeleiders en pleegkinderen van Enver, Horizon, Timon en de WSG, en natuurlijk iedereen die pleegzorg een warm hart toedraagt, de binnenstad van Rotterdam #GROEN kleuren. Want we willen meer pleeggezinnen en we willen ook aandacht voor al die fantastische pleegouders die zich dag en nacht inzetten voor pleegzorg! Dus kom gezellig mee lopen met onze #GROENLICHT Walk & Talk!

We kleuren de binnenstad #GROEN en wandelen met onze groene lichtjes van het Heemraadsplein naar het Schouwburgplein. Daar organiseren we voor iedereen die nog zin heeft in een dansje een groene silent disco om nog meer aandacht te trekken voor pleegzorg!

Tijd en route

Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur
Start: Heemraadsplein in Rotterdam
Einde: Schouwburgplein 

Wandel je mee?
Wandel mee en deel je verhalen! Mail ‘ik wandel mee’ naar pleegzorg@enver.nl en laat ons weten hoeveel personen je meeneemt.
Wij zorgen voor voldoende groene lichtjes. Maar leef je vooral uit want hoe groener, hoe beter!

Meer nieuws