Samen meer pleeggezin: ook de eigen kinderen!

In een pleeggezin is het belangrijk dat ook de eigen kinderen hun verhaal kwijt kunnen. Wat ze beleven en er van vinden. Pleegzorgorganisaties Enver en Horizon, samen met netwerkorganisatie SafeWings bieden de gelegenheid aan eigen kinderen om bij elkaar te komen. Op een ontspannen wijze hun ervaringen met elkaar te delen. En samen actief te zijn. We hebben een speciaal programma gemaakt. Voor de leeftijdsgroepen van de basisschool en de middelbare school.

We willen alle kinderen van pleegouders hiervoor uitnodigen. We beginnen in februari en maart op locaties in Rotterdam en Gouda. En iedereen is natuurlijk welkom, ook al woon je ergens anders of is het pleeggezin aangesloten bij een andere organisatie.

Dit is een unieke gelegenheid voor de eigen kinderen om elkaar te ontmoeten. Meer weten? Kijk dan snel op www.safewings.nl/eigenkinderen. We hopen je kinderen te mogen begroeten.

Gepubliceerd op 12 januari 2023