Open avond gezinshuisouder worden op 9 mei

Bij Enver vinden we dat kinderen zo thuis mogelijk horen op te groeien, ook kinderen met stevige problematiek. Het liefst in een gezin of een gezinsvorm. Daarom zijn we hard op zoek naar gezinshuisouders. Tijdens de open avond die we op 9 mei a.s. organiseren, vertellen we alles over hoe het is om gezinshuisouder te zijn.

Professionele opvoeder
Als gezinshuisouder ben je een professionele opvoeder, en zijn werk en privé nauw met elkaar verbonden. Ook heb je bij voorkeur een hbo-diploma (Social Work, MWD, SPH of pedagogiek), maar ten minste een zorg- of welzijnsdiploma niveau 4 of aantoonbare relevante werkervaring. Er zijn specifieke eisen voor beroepsregistratie en we werken met de landelijke kwaliteitscriteria gezinshuizen.

Gezinshuisouder worden kan bij Enver op verschillende manieren. In loondienst bijvoorbeeld, of als franchisenemer. In je eigen huis, of in een pand van Enver.

Open avond
Hoe dit werkt en wat er allemaal bij komt kijken en mogelijk is, vertellen we je graag tijdens onze open avond die we samen met www.gezinshuis.com organiseren. We organiseren de open avond bij ons op locatie in Rotterdam. Bij deze avond is ook een gezinshuisouder aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Datum, tijd, locatie en aanmelden
Datum: dinsdag 9 mei 2023
Tijd: 20:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur. De avond eindigt uiterlijk om 21:30 uur.
Locatie: Lichtenauerlaan 222, Rotterdam

Aanmelden voor de open avond kan op de website van Enver

Gepubliceerd op dinsdag 11 april 2023