Enver gaat starten met Mockingbird!

We hebben mooi nieuws om te delen! We zijn al enige tijd in gesprek met Stichting Ondersteuning Pleeggezin (Stichting OP), die verantwoordelijk is voor het uitrollen van Mockingbird in Nederland. Mockingbird is een innovatieve werkwijze, gericht op het creëren van een ondersteunend netwerk rondom pleeggezinnen om de stabiliteit, ondersteuning en het welzijn van pleegkinderen en pleegouders te bevorderen. Als pleegzorgaanbieder gaan wij ons inzetten om deze innovatieve werkwijze te implementeren.

We zijn ervan overtuigd dat Mockingbird een positieve impact zal hebben op het leven van pleegkinderen en pleegouders. Hoewel we de specifieke timing en details van de implementatie nog moeten vaststellen, zetten wij er vol op in om met Mockingbird te gaan beginnen in onze regio’s. We kijken ernaar uit om samen te werken aan dit belangrijke initiatief en houden jullie op de hoogte van de voortgang.

Lees meer over Mockingbird

Heb je hier vragen over of wil je meer informatie? Mail dan naar pleegzorg@enver.nl

Gepubliceerd op 6 juli 023