Open avond gezinshuisouder worden

Bij Enver vinden we dat kinderen zo thuis mogelijk horen op te groeien, ook kinderen met stevige problematiek. Het liefst in een gezin of een gezinsvorm. Daarom zijn we hard op zoek naar gezinshuisouders. Tijdens de open avond die we op 31 oktober a.s. organiseren, vertellen we alles over hoe het is om gezinshuisouder te zijn.

Professionele opvoeder
Als gezinshuisouder ben je een professional (in dienst of zelfstandig) die samen woont en werkt met vier getraumatiseerde kinderen. Een team van professionals ondersteunt de gezinshuisouder. Gaat jouw hart sneller kloppen van het bieden van een thuis aan kinderen die heel veel hebben meegemaakt? En zou je hier misschien wel je werk van willen maken?

Datum, tijd en locatie
Datum: dinsdag 31 oktober 2023
Tijd: 20:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur. De avond eindigt uiterlijk om 21:30 uur.
Locatie: Lichtenauerlaan 222, Rotterdam

Je bent van harte welkom op de open avond! Ben je erbij? Graag even aanmelden via gezinshuizen@enver.nl.

Meer weten?
Meer informatie vind je op www.enver.nl/gezinshuizen.