Bobby (4 jaar) zoekt een pleeggezin

Bobby is een vrolijke, enthousiaste jongen van 4 jaar. Hij vindt het leuk om te helpen, houdt erg van knutselen en is zorgzaam. Hij speelt graag samen met andere kinderen, maar vindt het ook leuk om met zijn ouders buiten te spelen. Voor Bobby zoeken we een pleeggezin in de omgeving van Gouda waar hij doordeweeks twee dagen en nachten kan verblijven.

Structuur
Voor Bobby is structuur en duidelijkheid belangrijk. Onverwachtse situaties vindt hij soms spannend. Hij loopt dan onrustig door het huis en trekt speelgoed uit de kast waar hij niet mee speelt. Het helpt om hem op die momenten af te leiden door samen te gaan spelen. Hij vindt het lastig om zijn emoties te uiten en deze te benoemen. Als het niet gaat zoals Bobby wil, kan hij boos worden en met speelgoed gooien.

Bobby gaat vijf dagen per week naar de dagbehandeling voor jonge kinderen van Enver om hem te helpen te groeien in zijn ontwikkeling.

Bobby’s ouders doen heel erg hun best om goed voor hem te zorgen. We zijn op zoek naar een pleeggezin waar Bobby twee doordeweekse dagen en nachten naartoe kan en waar hij de aandacht krijgt die hij nodig heeft en wordt gestimuleerd in zijn ontwikkeling. In de toekomst is er de wens om het aantal doordeweekse dagen uit te breiden.

Omgeving
Bobby’s ouders zijn afhankelijk van de fiets. We zoeken daarom een pleeggezin dat in Gouda, Haastrecht, Reeuwwijk, Moordrecht of Gouderak woont.

Kan jij Bobby een plekje bieden?
Ben jij dat pleeggezin dat een plekje kan bieden voor een langere periode en flexibel kan zijn in het samen zorgen voor Bobby met zijn ouders? Neem dan contact op met Lotte Korteknie via lottekorteknie@enver.nl of 06-598 508 32.

Omwille van de privacy is Bobby niet zijn echte naam