Bobby (4 jaar) zoekt een pleeggezin

Bobby is een vrolijke, enthousiaste jongen van 4 jaar. Hij vindt het leuk om te helpen, houdt erg van knutselen en is zorgzaam. Hij speelt graag samen met andere kinderen, maar vindt het ook leuk om met zijn ouders buiten te spelen. We zijn op zoek naar een pleeggezin in de omgeving van Gouda waar Bobby zich optimaal kan ontwikkelen. 

Bobby gaat halve dagen (in de ochtenden) naar het speciaal basis onderwijs. Hiervoor ging hij naar de dagbehandeling van Enver waar hij extra gestimuleerd werd in zijn ontwikkeling.

Structuur
Voor Bobby is structuur en duidelijkheid belangrijk. Onverwachtse situaties vindt hij soms spannend. Hij loopt dan onrustig door het huis en trekt speelgoed uit de kast waar hij niet mee speelt.

Het helpt om hem op die momenten uit te leggen wat er gebeurd en hem af te leiden door samen te gaan spelen. Hij vindt het lastig om zijn emoties te uiten en deze te benoemen. Bobby is gewend dat dingen gaan zoals hij graag wil en vindt het moeilijk als het anders gaat. Duidelijkheid, rust en structuur helpen hem zich hierin te ontwikkelen.

Zijn ouders doen erg hun best om goed voor Bobby te zorgen. Helaas lukt hen dit niet goed genoeg. We zijn op zoek naar een pleeggezin waar Bobby waar hij zich optimaal kan ontwikkelen. Bobby gaat (nog) geen hele dagen naar school, dus zijn wij op zoek naar pleegouders die er ’s middags ook voor hem zijn. Zijn ouders blijven altijd belangrijk en de wens is er dat Bobby 2 nachten per week bij zijn ouders blijft logeren.

Kan jij Bobby een plekje bieden?
Ben jij die pleegouder die Bobby een fijne plek kan bieden om zich optimaal te ontwikkelen? Neem dan contact op met Chantal van Nieuwkoop: chantalvannieuwkoop@enver.nl, 06-19571298 of Femke Hartman femkehartman@enver.nl, 06-686824869.

Omwille van de privacy is Bobby niet zijn echte naam