James (5 jaar) zoekt een deeltijdpleeggezin

James is een jongen van 5 jaar oud met sprekende bruine ogen en een prachtige bos bruine krullen. Wij zijn op zoek naar een deeltijdpleeggezin in Capelle aan den IJssel of Rotterdam dat twee keer in de maand een weekend voor James kan zorgen.

James woont bij zijn moeder samen met zijn zus van 7 jaar oud. Zijn moeder zorgt met liefde voor hem. De zorg voor James is intensief en vraagt wel veel van haar.

James is dol op buitenspelen en is graag in de natuur. Hij houdt van bouwen met verschillende materialen en kan zichzelf goed vermaken.

Het gedrag van James is afhankelijk van de mate waarin hij zich gerust en veilig voelt. Nieuwe, onbekende en/of onvoorspelbare situaties zijn zeer spannend voor hem. Hij heeft tijd, structuur, voorspelbaarheid en rust nodig om aan een nieuwe situatie te kunnen wennen.

We zijn daarom op zoek naar pleegouders woonachtig in Capelle aan den IJssel of Rotterdam met geduld, die rust uitstralen en die tijd en moeite willen steken in het opbouwen van een band met deze lieve jongen.

James gedijt het beste in een gezin zonder andere kinderen en/of huisdieren, of met kinderen die al een stuk ouder zijn dan hij.

Ben of ken jij iemand die iets voor James kan betekenen? En woon jij of woont deze persoon in Capelle aan den IJssel of Rotterdam? Neem dan contact op met Danique Vogelenzang de Jong via 0653805658 of daniquevogelenzang-dejong@enver.nl

Omwille van de privacy is James niet zijn echte naam