Jessie (11 jaar) zoekt een pleeggezin

Jessie is een gezellig en sociaal meisje van 11 jaar. Jessie groeit op in een groot gezin. Om haar moeder te ontlasten, zijn we voor Jessie op zoek naar een gezin waar zij één keer in de twee weken een weekend en in de vakanties naartoe kan. Haar broertjes gaan ook naar een pleeggezin zodat hun moeder aan zichzelf kan werken.

Jessie houdt van knutselen, schilderen, spelletjes spelen en buiten zijn. Daarnaast is ze dol op grappige TikTokfilmpjes. Jessie komt wat ouder over dan haar leeftijdsgenoten omdat ze wat vroeger in de puberteit zit.

Jessie zou het leuk vinden als het pleeggezin ook kinderen heeft rond haar eigen leeftijd zodat ze samen dingen kunnen ondernemen. Een belangrijke voorwaarde is dat de pleegouders bereid zijn om Jessie op te halen en thuis te brengen. Jessie woont in Barendrecht. 

Het is voor Jessie belangrijk dat ze tot rust kan komen in het pleeggezin en ook lekker haar eigen ding kan doen. Jessie kan duidelijk laten merken wat ze wel en niet leuk vindt wanneer ze op haar gemak is. Het is dus belangrijk om die band met Jessie op te bouwen.

Kan jij Jessie een fijne plek bieden? 
Ben jij die pleegouder die Jessie een fijne plek kan bieden? Neem dan contact op met Lise Viveen via liseviveen@enver.nl of 06 598 993 55. 

Omwille van de privacy is Jessie niet haar echte naam