Pleeggezin gezocht voor Dave (12 jaar)

Voor Dave zijn we op zoek naar een pleeggezin in de omgeving van Krimpenerwaard / Gouda waar hij één of meerdere weekenden per maand kan verblijven. 

Dave* is een lieve, vrolijke en gezellige jongen van 12 jaar. Hij woont op een zorgboerderij. Omdat Dave geen contact heeft met zijn eigen familie, willen we graag zijn netwerk vergroten. We gunnen Dave een plek waar hij gezien wordt en waar hij een leuke tijd kan hebben. Daarom zijn we op zoek naar een weekend deeltijd pleeggezin in de omgeving van Krimpenerwaard / Gouda. Het aantal weekenden per maand kan in overleg.

Dave is gek op beeldschermen en speelt graag met zijn spelcomputer. Buiten de beeldschermtijden is hij graag buiten waar hij speelt op de trampoline, voetbalt of tikspelletjes speelt met andere kinderen. Daarnaast onderneemt Dave graag dingen samen. Hij kan blij worden van kleine dingen zoals een boodschap doen, een ijsje eten, wandelen, kletsen en naar de speeltuin gaan.

Voorspelbaarheid
Dave is bekend met een autisme spectrum stoornis (ASS). Het is belangrijk dat pleegouders kunnen voorzien in zijn behoefte aan voorspelbaarheid en de tijd nemen om een band met hem op te bouwen. Op die manier zal hij zich vertrouwd gaan voelen. Het is fijn voor hem als hij een plekje heeft waar hij af en toe even op zichzelf kan zijn.

Zijn jullie het pleeggezin dat openstaat voor deze leuke jongen?
Neem dan contact op met Madelon de Wit via 06 598 790 84 / madelondewit@enver.nl

*Om privacyredenen is gebruik gemaakt van een fictieve naam