Pleeggezin gezocht voor Tom (4 jaar) en Nathan (7 jaar)

Voor Tom (4 jaar) en Nathan (7 jaar) zijn we op zoek naar een pleeggezin, bij voorkeur in de regio Lansingerland. De broertjes wonen op dit moment in een crisispleeggezin. Dit pleeggezin kan de zorg maar tijdelijk bieden. Daarom zoeken we pleegouders die de zorg voor de broertjes op zich willen nemen voor zolang als dit nodig is.

Tom
Tom is een vrolijke jongen. Hij houdt van spelen met auto’s, kan zich zelf goed vermaken, speelt graag buiten en durft veel. Hij gaat 4 ochtenden naar de peuterspeelzaal, waar hij nog een hoop kan leren van de andere kinderen en de juffen.

Nathan
Nathans is een gevoelige jongen van 7 jaar. Hij is leergierig en een gezellige kletskous. Hij zit in groep 3 van de reguliere basisschool. Hij kan veel meer dan hij zelf denkt, maar heeft daar wel een extra steuntje in de rug voor nodig.

Wat zoeken we?
We zijn op zoek naar een liefdevol, stabiel pleeggezin, waarbij de twee broertjes samen kunnen wonen voor zo lang als dat nodig is. Om het weekend logeren zij samen bij hun vader. Omdat we nog niet weten of de moeder van de jongens de zorg weer op zich kan nemen, zijn we op zoek naar een pleeggezin zolang als nodig is.

Kun jij helpen?
Ben of ken jij iemand die mogelijk iets voor Tom en Nathan kan betekenen? En woon jij of deze persoon in Berkel en Rodenrijs of Bergschenhoek?

Neem dan contact op met Marijana Ninkovic via 06 248 549 50 of marijananinkovic@enver.nl