Stijn (11 jaar) zoekt een pleeggezin

Stijn is een vrolijke jongen van 11 jaar. Hij laat het merken als hij het naar zijn zin heeft; hij wordt dan drukker en gaat steeds harder praten. Hij zoekt een pleeggezin met eigen kinderen waar hij één keer in de maand een leuk weekend kan hebben en als het mogelijk is wat extra dagen tijdens de schoolvakanties. 

Stijn is goed in het oppikken van nieuwe dingen; zo heeft hij in zijn vorige deeltijd pleeggezin leren fietsen en vissen en kan hij zich nu ook beter zelf vermaken. Zijn interesses zijn op dit moment vooral op gamen gericht. Hij is trots dat hij nu ook een aardig woordje Engels spreekt dankzij het spel Fortnite. Hij speelt graag buiten maar liever niet in zijn eentje.

Stijn woont samen met zijn moeder in Rotterdam IJsselmonde maar hij heeft nog een broer en drie zussen. Hij mist zijn zussen en broer die al een paar jaar niet meer thuis wonen. Moeder en Stijn zijn close; hij zoekt moeder wel op maar kan haar ook afwijzen.

School
Op school heeft hij moeite met concentratie. Hij is snel afgeleid. Hij heeft twee jaar geleden de overstap gemaakt naar een school voor speciaal onderwijs en die vorm van onderwijs sluit beter aan bij hem. Hij zit nu in groep 7. Hij wordt met de taxi thuis opgehaald en ook weer uit school teruggebracht.

Wat zoekt Stijn?
Stijn wil graag een leuk weekend in een gezin met kinderen en een vader en moeder. Het gaat om een weekend in de maand en als het mogelijk is wat extra dagen in de schoolvakanties. Zijn moeder heeft graag contact met het pleeggezin als het over Stijn gaat; dit kan telefonisch of via WhatsApp. Stijns moeder heeft geen eigen vervoer dus we zoeken pleegouders die Stijn kunnen ophalen en weer kunnen thuisbrengen. Stijn woont in Rotterdam IJsselmonde. 

Zijn jullie het gezin dat Stijn zoekt? 
Neem dan contact op met Wendy Mulder via wendymulder@enver.nl of 06 868 541 46. 

Omwille van de privacy is Stijn niet zijn echte naam