Pleeggezin gezocht voor Levi (9 jaar)

Voor Levi zoeken we een pleeggezin in de omgeving van Zwijndrecht waar hij één weekend per maand kan komen logeren. 

Levi is een vrolijke actieve jongen met brede interesses en kan gezellig kletsen. Hij houdt van bouwen met lego, spelletjes spelen en ook van lekker buiten zijn.

We zijn op zoek naar pleegouders in de omgeving Zwijndrecht waar Levi één keer per maand een leuk weekend kan hebben en als het mogelijk is wat extra dagen tijdens de schoolvakanties.

Intensieve zorgvraag
Levi woont samen met zijn moeder. Levi heeft een intensieve zorgvraag en is afhankelijk van zijn medicatie. Dit is intensief voor moeder. Een weekend rust zou zijn moeder helpen om de zorg even los te kunnen laten en tot rust te kunnen komen.

Levi zit op speciaal onderwijs en heeft veel structuur, ritme en 1-op-1 begeleiding nodig. Denk hierbij aan oplettendheid als het gaat om herkenning van gevaar en afbakenen van grenzen.

Hij kan snel zijn focus verliezen als hij ergens door afgeleid raakt. Ook kan hij snel in zijn eigen wereld opgaan als hij met activiteiten bezig is die zijn interesse hebben.

We zoeken daarom een pleeggezin dat niet al te groot/druk is. Daarnaast is belangrijk dat pleegouders liefdevol kunnen zijn maar tegelijk duidelijk kunnen begrenzen.

Ben jij die pleegouder die Levi één weekend per maand een fijne plek kan bieden?
Neem dan contact op met Esmée van Haaren via esmeevanhaaren@enver.nl

Om privacyredenen is gebruik gemaakt van een fictieve naam